Nieuwbouw in Hilvarenbeek

Uw droomhuis of werkruimte laat u bouwen door Bouwbedrijf van Roovert. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw in Hilvarenbeek en daarbuiten. Wij bouwen uw droompand geheel aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. U kunt zelf het type pand kiezen en tot in de puntjes bepalen in welke uitvoering, kleurstelling of maatvoering uw pand moet worden gebouwd. Gaat u voor uw eigen nieuwbouw, dan bent u bij ons verzekerd van een schitterend eindresultaat. Uw nieuwbouw in Hilvarenbeek en omstreken kan Bouwbedrijf van Roovert op verschillende manieren opleveren.

Casco opleveren

Nieuwbouw casco opleveren

In Hilvarenbeek is het mogelijk om uw nieuwbouw in casco te laten bouwen. Dit betekent dat we alleen de ruwbouw opleveren. Bouwbedrijf Van Roovert zorgt ervoor dat de basis van uw nieuwbouwhuis in orde is:

  • We leveren de dragende constructies van het dak op;
  • Uw nieuwbouw wordt door ons wind- en waterdicht gemaakt;
  • De dakpannen worden door ons gelegd;
  • Ook installeren we de deuren en ramen.

Met uw casco opgeleverde nieuwbouw in Hilvarenbeek krijgt u zelf alle ruimte om uw huis in te richten en af te bouwen naar uw wens. Daarbij moet u zelf onder andere zorgen voor binnenwanden, binnenkozijnen, sanitair en het tegelwerk. Deze optie is daarnaast goedkoper.

Volledig afgewerkt

Uw nieuwbouw in Hilvarenbeek kunnen we ook compleet opleveren. Bouwbedrijf Van Roovert zorgt er dan voor dat zowel de binnen- als buitenkant volledig zijn afgewerkt bij de sleuteloverdracht. Zo zijn de binnenwanden, kabels en leidingen al geplaatst. Het enige dat u zelf hoeft te doen is het huis inrichten naar uw eigen stijl. Dit is voor u de makkelijkste optie en daarom de meest gekozen vorm van nieuwbouw in Hilvarenbeek. Wanneer u nog niet wil verhuizen, kunt u ook op ons rekenen voor de verbouwing van uw huis. We kunnen waar nodig ook het onderhoud uit handen nemen.

Wilt u nieuwbouw in Hilvarenbeek?

Bouwbedrijf van Roovert is gespecialiseerd in nieuwbouw in Hilvarenbeek en omstreken. Meestal bouwen we uw woon- of werkpand voor een aanneemsom. Maar we bieden ook de mogelijkheid om ons per uur te betalen voor het werk aan uw nieuwbouw. Wilt u kennismaken of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over uw nieuwbouw in Hilvarenbeek.