Nieuwbouw in Hilvarenbeek

Uw droomhuis of werkruimte laten bouwen doet u bij Bouwbedrijf van Roovert. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw in Hilvarenbeek en daarbuiten. Wij bouwen uw droompand geheel aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. U kunt zelf het type pand kiezen en tot in de puntjes bepalen in welke uitvoering, kleurstelling of maatvoering uw pand moet worden gebouwd. Gaat u voor uw eigen nieuwbouw, dan bent u bij ons verzekerd van een schitterend eindresultaat. Nieuwbouw in Hilvarenbeek en omstreken is bij Bouwbedrijf van Roovert op verschillende manieren mogelijk.

Nieuwbouw Hilvarenbeek casco opgeleverd

In Hilvarenbeek is het mogelijk om uw nieuwbouw in casco te laten bouwen. Dit houdt in dat alleen de ruwbouw verzorgd wordt. De dragende constructies van het dak worden opgeleverd en verder wordt het huis aan de buitenzijden wind- en waterdicht gemaakt. Bouwbedrijf van Roovert verzorgt dan de dakpannen, deuren en ramen maar u moet zelf nog zorgen voor onder andere de binnenwanden, binnen kozijnen, sanitair en het tegelwerk. Voor nieuwbouw in casco kunt u kiezen uit financiële overwegingen, maar ook als u het leuk vindt om het pand zelf naar eigen stijl en voorkeuren af te bouwen.

Nieuwbouw Hilvarenbeek volledig afgewerkt opgeleverd

In Hilvarenbeek kunnen we uw nieuwbouw ook compleet opleveren. De woon- of werkruimte wordt dan volledig afgewerkt opgeleverd bij de sleuteloverdracht. Binnenwanden, kabels en leidingen zijn geplaatst. Ook is het tegel- en timmerwerk gedaan. U hoeft eigenlijk alleen nog maar uw nieuwbouwpand te betrekken en aan te passen aan uw eigen stijl. Dit is de gemakkelijkste weg en in Hilvarenbeek de meest gekozen vorm van nieuwbouw. Natuurlijk is het bij Bouwbedrijf Van Roovert ook mogelijk om een verbouwing van uw huis te laten uitvoeren. We kunnen waar nodig bovendien het onderhoud uit handen nemen.

Nieuwbouw in Hilvarenbeek door Bouwbedrijf van Roovert

Bouwbedrijf van Roovert is gespecialiseerd in nieuwbouw in Hilvarenbeek en omstreken. We realiseren uw woon- of werkpand voornamelijk met een aanneemsom. We kunnen uw nieuwbouw echter ook in regie bouwen, waarbij de uitbetaling per uur geschiedt. Wilt u meer informatie, nader kennismaken of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen met uw nieuwbouw in Hilvarenbeek.