Verbouwen in Hilvarenbeek

Is uw woon- of werkruimte in Hilvarenbeek en omgeving toe aan een verbouw? Dan is Bouwbedrijf van Roovert uw specialist. Wij kunnen voor verschillende doeleinden renovatiewerken en een verbouw in Hilvarenbeek realiseren.

Verbouw in Hilvarenbeek

Bij Bouwbedrijf van Roovert is verbouw in Hilvarenbeek en omgeving erg divers. Bij ons vindt u alles onder één dak. Wilt u niet verhuizen, maar is uw huis wel toe aan meer ruimte? We kunnen uw zolder verbouwen en zo extra slaapkamers realiseren. Tijdens de verbouw kunnen we nóg meer ruimte creëren door een dakkapel aan te brengen. Zo wordt de ruimte nog volwaardiger. Ook beneden kunnen we extra ruimte creëren door een complete aanbouw aan uw pand plaatsen, uiteraard voorzien van een goede bedekking en isolatie. Ook voor een kleinere verbouw bent u in Hilvarenbeek en omgeving bij ons aan het juiste adres. Het verbouwen van een badkamer, het aanbrengen van een velux dakraam of het plaatsen/verwijderen van wanden zijn renovatiewerken die we vakkundig voor u kunnen uitvoeren.

Verbouw in verschillende disciplines

Kiest u voor verbouw, dan zijn er in Hilvarenbeek en omgeving verschillende disciplines mogelijk. Een verbouw kunnen we casco opleveren. Dit houdt in dat alleen de ruwbouw wordt verzorgd en dat alle buitenzijden wind- en waterdicht worden gemaakt. U moet dan nog zelf aan de slag om de gehele binnenkant af te bouwen. We kunnen de verbouw ook volledig afwerken met alle binnenwanden, kabels, leidingen en meer. U hoeft het dan alleen nog maar aan te passen aan uw eigen stijl. Dit is in Hilvarenbeek en omgeving de meest gekozen vorm van verbouw en tevens de gemakkelijkste weg. Verbouwwerkzaamheden voeren we doorgaans uit middels een aanneemsom, maar we kunnen uw verbouw ook realiseren middels regie.

Verbouw in Hilvarenbeek door Bouwbedrijf van Roovert

Is uw woon- of werkruimte in Hilvarenbeek en omgeving toe aan een verbouw? Schakel dan de hulp in van Bouwbedrijf van Roovert. Bij ons staat de klant voorop. Daarom gaan we vrijblijvend met u in gesprek om alle wensen uitvoerig te bespreken. Zo kunnen we gericht te werk gaan zodat u 100% tevreden bent met het eindresultaat van de verbouw. Wilt u meer informatie, nader kennismaken of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen met uw nieuwbouw in Hilvarenbeek.